ΤΟΠΙΚΑ

Άννα Καμμή μια Μυκονιάτισα με προσφορά στα κοινά του τόπου της

Άννα Καμμή μια Μυκονιάτισα με προσφορά στα κοινά του τόπου της
Με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου διάλεξε να φωτογραφηθεί ενόψει των εκλογών στην παρουσίαση της η Άννα Καμμή εκ των ιδρυτών του συνδυασμού

Η Άννα Καμμή είναι μια Μυκονιάτισα με δράση στα κοινά για πολλά χρόνια.

Με την Ντίνα Σαμψούνη ηγούνται του συνδυασμού Μαζί για τη Μύκονο σε μια προσπάθεια για προσφορά στο νησί όπως δηλώνει μακριά από φανατισμούς και με αξιοπρέπεια.

Απο κοινού με τον καθηγητή Δημήτρη Παπαδημητρίου η Καμμή φωτογραφήθηκε ενόψει των εκλογών που πλησιάζουν.

Διαβάστε πως παρουσιάζονται:
«Είμαι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1980.
Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Κρήτης και απόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, με αντικείμενο τη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Επίσης είμαι υποψήφιος διδάκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας, στην κατεύθυνση της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Ζω και εργάζομαι στη Μύκονο τα τελευταία 11 χρόνια και σήμερα κατέχω οργανική θέση ως φιλόλογος στο Γυμνάσιο Μυκόνου.
Έχω προϋπηρεσία στην ειδική αγωγή, την εκπαίδευση ενηλίκων και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και έχω εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης και επιμορφωτής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχω πολιτική και συνδικαλιστική παρουσία στον χώρο της εκπαίδευσης, καθώς εκλέγομαι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εκπαιδευτικών Βορείων Κυκλάδων (Α΄ ΕΛΜΕ Κυκλάδων) και διατελώ πρόεδρος της ένωσης τα δύο τελευταία χρόνια.

Αγώνας μου η παιδεία και παιδεία μου ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, δημόσια αγαθά, πνευματική χειραφέτηση. Εργάζομαι στο δημόσιο σχολείο και οραματίζομαι ένα νησί με βιώσιμη ανάπτυξη, πολιτιστική αναφορά, αθλητικές υποδομές, πολλά σχολεία. Ένα νησί με ποιότητα ζωής…

Με την Ντίνα Σαμψούνη και την Άννα Καμμή θα αγωνιστούμε για μια τοπική αυτοδιοίκηση προσφοράς, ανιδιοτέλειας, διαφάνειας και εργατικότητας.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας…
~

Είμαι η Άννα Καμμή του Θεόδωρου και της Ευαγγελίας. Γεννήθηκα στη Μύκονο το 1966. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστήμιου και τελειόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Δουλεύω στον τουρισμό από το 1985 ως προϊσταμένη τουριστικού γραφείου και διαχειρίστρια τουριστικών καταλυμάτων.

Από τoν πατέρα μου έμαθα να μην φοβάμαι τη δουλειά, να περπατάω όρθια και να κοιτάω τον κόσμο κατάματα. Από τη μάνα μου, να αγαπάω την παράδοση και τον πολιτισμό, αλλά κυρίως να σκύβω μόνη μου να βγάζω τα εμπόδια από το διάβα το δικό μου και των παιδιών μου. Και από τους δυο γονείς έμαθα να προσφέρω στα κοινά με αγάπη για τον τόπο και ανιδιοτέλεια.

Πιστεύω στην ενεργή δράση των πολιτών και στην ομαδική δουλειά.
Γι’ αυτό συμμετέχω σε συλλογικότητες από τα μαθητικά μου χρόνια.
Σταθμοί αυτής της πορείας το Δεκαπενταμελές στο Λύκειο, η Πανσπουδαστική στα φοιτητικά χρόνια, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μυκόνου την δεκαετία του ’80, η υποστήριξη στους Συλλόγους Γονέων, η διαρκής συμμετοχή στον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου και στην Ομοσπονδία Γυναικών Κυκλάδων, η συμμετοχή στην ίδρυση και λειτουργία των Εθελοντών Μυκόνου, η συμμετοχή στην Λέσχη Ανάγνωσης.

Παλεύω για τον εκδημοκρατισμό της κοινωνίας και των θεσμών.
Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς!

Από το 2010 δηλώνω παρούσα στην Αυτοδιοίκηση. Μέλος της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου, συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές του 2010 με επικεφαλής την Δέσποινα Νάζου, ενώ το 2014 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της ΚΕΠοΜ ως επικεφαλής. Από το 2012 είμαι Δημοτική Σύμβουλος και μέλος διάφορων επιτροπών του Δήμου Μυκόνου.

Με κοινή πρωτοβουλία της Ντίνας Σαμψούνη και δική μου δημιουργήθηκε ο νέος συνδυασμός ΜΑΖΙ για την Μύκονο. Πεποίθησή μου η αναγκαιότητα να αφήνουμε πίσω αυτά που μας χωρίζουν και να πορευόμαστε με αυτά που μας ενώνουν, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Διεκδικώ την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αυτού του τόπου. Διεκδικώ έναν Δήμο δημοκρατικό, ανοιχτό στον πολίτη χωρίς κοινωνικούς και πολιτικούς αποκλεισμούς. Ένα Δήμο για όλους!
~
Συμπορευόμαστε με την ομάδα που προέκυψε από την πρωτοβουλία δύο αυτοδιοικητικών γυναικών, της Ντίνας Σαμψούνη και της Άννας Καμμή.
Συμμετέχουμε στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 με επικεφαλής την Ντίνα Σαμψούνη, ως πρώτη μεταξύ ίσων.
Μαζί για να αναγεννηθεί η ελπίδα!
Μαζί για τη Μύκονο!
#mazigiatimykono #mykonosekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.