ΤΟΠΙΚΑ

Τα πιο εντυπωσιακά ελληνικά σπίτια, πολλά απο τις Κυκλάδες

Τα πιο εντυπωσιακά ελληνικά σπίτια, πολλά απο τις Κυκλάδες

Μια εντυπωσιακή έκδοση που κυκλοφορεί την προσεχή Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Ονειρεμένα σπίτια υψηλής αισθητικής σε 250 φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη μαγεία του ελληνικού τοπίου, αλλά και το εμπνευσμένο έργο γνωστών αρχιτεκτονικών γραφείων. Πρόκειται για ένα συλλεκτικό τεύχος διαστάσεων 27 Χ 34 εκατοστών που δημιουργεί μια μοναδική έντυπη εμπειρία.
Η έκδοση των εντυπωσιακών κατοικιών έρχεται σε μια ιδιαίτερη εποχή για την Ελλάδα, όπου η ιλιγγιώδης άνθηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια συνοδεύτηκε από την αντίστοιχη ανάπτυξη του real estate. Ο τομέας των πολυτελών κατοικιών που εμφανίστηκαν σε κάθε γωνιά της χώρας, και κυρίως της νησιωτικής, αποτέλεσε αρχιτεκτονικά case studies, αφορμές για διεθνή βραβεία και διαφήμιση των δυνατοτήτων και των χαρισμάτων του ελληνικού τοπίου.

Η έκδοση «50 Κορυφαίες Κατοικίες» σε όλη την Ελλάδα είναι μια συλλογή από μοναδικά σπίτια που ξεχωρίζουν για την έμπνευση, τον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους. Κάθε σημείο της Ελλάδας έχει, όμως, συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, φυσικά, ιστορικά, πολιτισμικά. Η πρόκληση για τα αρχιτεκτονικά γραφεία, αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι να κατορθώνουν να επεμβαίνουν στο τοπίο δίχως να διαταράσσουν την αυθεντικότητά του.

Mερικά από τα 50 σπίτια που περιέχονται αναλυτικά στην συλλογή της έκδοσης που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Θέμα:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.