ΤΟΠΙΚΑ

Σαφάρι της ΑΑΔΕ στη Μύκονο το επόμενο διάστημα

Σαφάρι της ΑΑΔΕ στη Μύκονο το επόμενο διάστημα

Συναλλαγές σε ακίνητα, υποθέσεις με «υποψία» φοροδιαφυγής αλλά και τα «μεγάλα ψάρια» βάζει στο στόχαστρο των ελέγχων για το 2024 η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στα νεοσύστατα Ελεγκτικά Κέντρα Αθηνών και Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ) και σε όλες τις ελεγκτικές υπηρεσίες έχουν φτάσει πλέον οι εντολές από τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, για τους νέους στόχους που θα πρέπει να επιλέξουν και να κυνηγήσουν, από τώρα και στο εξής.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΑΑΔΕ, φέτος θα διενεργηθούν τουλάχιστον 72.885 φορολογικοί έλεγχοι, ενώ η επιλογή των στόχων που θα ελεγχθούν κατά προτεραιότητα γίνεται ανά ελεγκτική, με το βάρος να πέφτει στις «φρέσκες» υποθέσεις, σε μεταβιβάσεις ακινήτων και υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.