ΤΟΠΙΚΑ

Τα καλύτερα για το φινάλε από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μυκόνου

Τα καλύτερα για το φινάλε από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μυκόνου

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυκόνου γιόρτασε το τέλος της φετινής χρονιάς με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο καθώς και με… πάρτι μετά το τέλος του αγώνα, πάρα την ήττα με 0-2 από το Λεοντικό Κηφισιάς.

Η ομάδα της ΑΕ Μυκόνου πήρε μια εύκολη παραμονή τη φετινή χρονιά και θα αγωνιστεί και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στην Β’ Εθνικής ενώ η ομάδα της Αθήνας θα παίξει στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α’ Εθνική. Πριν την έναρξη του αγώνα οι Μυκονιάτισσες τίμησαν τη Ναξιώτισσα ποδοσφαιρίστρια Αγγελική Γκούφα.

IMG 0094

 

Πριν την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχες υποδέχθηκαν με χειροκρότημα την πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου ομίλου Λεοντικό δίνοντας τους συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 1η θέσης. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν η Γκέινς στο 55′ και η Ντόρλη στο 86′.

ΑΕ Μυκόνου: Κατσονούρη, Χουτουριάδου, Ευστρατίου, Πρέκα, Ναντούμπε (86′ Κουσαθανά), Μουτσολάρη (86′ Βελάυ), Κουκά (75′ Αντύπα), Ντόκου (75′ Αδάμα), Βιτούλα, Πέιτον, Βερβέρογλου (75′ Γιοχάλα)

Λεοντικός Κηφισιάς: Ματζακοπούλου, Ζήση, Γιαννούτσου, Κυριάκου (46′ Γεωργακοπούλου), Μπάρτσα, Σαββοπούλου (86′ Κέμου), Γκέινς, Καμαριανού, Κατσούλη (46′ Γκούφα), Ντατής, Κορατζινού (68′ Κωστάκη)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.