ΤΟΠΙΚΑ

Τα ευχαριστώ στον Δήμαρχο για το επίδομα στους λιμενικούς

Τα ευχαριστώ στον Δήμαρχο για το επίδομα στους λιμενικούς
Με μια επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά ο συνδυασμός Προοδευτική κίνηση λιμενικών ΚΥΚΛΑΔΩΝ ευχαριστεί θερμά το δημοτικό συμβούλιο Μυκόνου και τον δήμαρχο προσωπικά που μετά από δίκη του πρωτοβουλία εγκρίθηκε για να καταβληθεί επίδομα στους λιμενικούς…
Αναλυτικά η επιστολή.
«Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη ικανοποίηση μας τόσο σε εσάς προσωπικά, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, όσο και στο Δ.Σ. για την ομόφωνη απόφαση σας να καταβάλλετε στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, υπό μορφή επιδόματος σύμφωνα με το άρθρο 32 του Νόμου 4483/2017, το συνολικό ποσό των 41.300€, ως ελάχιστη αναγνώριση στα στελέχη που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Μυκόνου, τα οποία εργάζονται άοκνα με ζήλο και επαγγελματισμό, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους πολυάριθμους τουρίστες, που επισκέπτονται το μαγευτικό νησί σας.
Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει επιπλέον θετικό πρόσημο στην ενεργητική θητεία σας.
Εν κατακλείδι, ο Συνδυασμός «Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων» θα συνεχίσει τις άκοπες προσπάθειες και επαφές με άλλους Δήμους των Κυκλάδων με σκοπό την υιοθέτηση της πρωτοπόρας κίνησης σας”.
Την επιστολή υπογράφουν από την Εκτελεστική Γραμματεία οι κ.κ. Αθανάσιος Μπέρτσιας, Ζυγούρης Νικόλαος και Σεφέρης Παναγιώτης.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.