LIFESTYLE

Τα «έδωσε» όλα στο Καλό Λιβάδι ο μεγιστάνας Ναγκίμπ

Τα «έδωσε» όλα στο Καλό Λιβάδι ο μεγιστάνας Ναγκίμπ
Με μεγάλη παρέα διασκέδασε ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας που χόρεψε μέχρι... τελικής πτώσης, θυμίζοντας τα «μυθικά» του πάρτι στο Nammos

Απόγευμα Σαββάτου στο Καλό Λιβάδι, μια γνώριμη φιγούρα στη Μύκονο εμφανίζεται στο Blue Marlin, το «new entry» σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού. Πρόκειται για τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Ναγκίμπ Σαουίρις με περιουσία 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes.

Με φλοράλ γαλάζιο πουκάμισο, σορτσάκι και sneakers, ο γνωστός για την λατρεία του στο «νησί των ανέμων» δισεκατομμυριούχος συνοδευόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την σύζυγό του. Αμφότεροι έδωσαν το «παρών» σε ένα κάλεσμα της κόρης τους, που διασκέδαζε με φίλους της στο νέο κλαμπ που ήρθε από την Ίμπιζα στη Μύκονο.

Χαλαρός, ευδιάθετος και χωρίς ασφάλεια, ο Ναγκίμπ Σαουίρις εγκλιματίστηκε αμέσως στο πάρτι που λάμβανε χώρα. Οι σαμπάνιες και τα κοκτέιλ είχαν την τιμητική τους, ενώ πολύ γρήγορα ο γνωστός για το κέφι του επιχειρηματίας άρχισε να λικνίζεται στους ήχους του διάσημου dj Tommy Vee. Η συνέχεια ήταν ένα ξέφρενο γλέντι που κράτησε πάνω από δύο ώρες, με τον Σαουίρις να χορεύει ακόμη και το λεγόμενο «τρενάκι», όπου  ο ένας ακολουθεί τον άλλο, γύρω από το τραπέζι. Μέχρι και στην καρέκλα του ανέβηκε, αποδεικνύοντας ότι εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται τη ζωή του.

Μύκονος, αποκλειστικό: Τα «έδωσε» όλα στο Καλό Λιβάδι ο μεγιστάνας Ναγκίμπ Σαουίρις

Κέρασε τους φίλους της κόρης του, πήγε ο ίδιος στο μπαρ να παραγγείλει ποτά και γενικότερα θύμισε κάτι από τα μυθικά πάρτι που έδινε κατά καιρούς στο Nammos. Η Μύκονος άλλωστε αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς, ενώ, όπως είχε γραφτεί, φέρεται να έχει αγοράσει τουλάχιστον δύο κατοικίες στο νησί της Μυκόνου.

Εκεί, δηλαδή, όπου επιστρέφει κάθε καλοκαίρι, για να χαλαρώσει και να διασκεδάσει μαζί με την οικογένειά του και καλούς φίλους.

k08
k07
k06
k05
k04_2
k03_2
k01_2
k02
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.