ΤΟΠΙΚΑ

Σύρος: Συνελήφθη 45χρονος που παρέλαβε στο λιμάνι 4,5 κιλά χασίς

Σύρος: Συνελήφθη 45χρονος που παρέλαβε στο λιμάνι 4,5 κιλά χασίς

Ίσως η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί από τις αρχές τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Στη σύλληψη ενός 45χρόνου ιδιωτικού υπαλλήλου, κατοίκου Σύρου, προχώρησανοι Λιμενικές Αρχέςτου νησιού μετά από παρακολούθηση ημερών.
Ο συλληφθείς συνελήφθη όταν πήγε σε αποθήκη μεταφορικής εταιρίας για να παραλάβει μία χάρτινη κούτα που περιείχε 4,5 κιλά χασίς. Το δέμα ήρθε μέσω μεταφορικής με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.

Πάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 1.250 ευρώ. Το δέμα ήταν σε φορτηγό όχημα το οποίο μετέφερε και άλλα εμπορεύματα.

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει εντοπιστεί από τις αρχές τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Οι Λιμενικές Αρχές αξιοποίησαν πληροφορία που είχαν. Οργάνωσαν με κάθε λεπτομέρεια το επιχειρησιακό σχέδιο, κάτω από άκρα μυστικότητα και πέτυχαν τη σύλληψη. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα και αναμένεται να απολογηθεί στον Εισαγγελέα υπηρεσίας.

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

πηγή protothema.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.