ΤΟΠΙΚΑ

Σύρος: Αναφορές για εντοπισμό σορού παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης

Σύρος: Αναφορές για εντοπισμό σορού παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης
Έχουν σταματήσει τα δρομολόγια - Στο σημείο έχουν σπεύσει αλιευτικά και δύτες που ερευνούν τον βυθό

Συναγερμός σήμανε στις Λιμενικές Αρχές της Σύρου, μετά από αναφορά κυβερνήτη ρυμουλκού σήμερα στις 15:30 μετά το μεσημέρι, ότι είδε σορό μικρού παιδιού μέσα στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού αλλά και ιδιωτικά σκάφη και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μπορεί και να μην πρόκειται για σορό. Στο σημείο έχουν σπεύσει δύτες που ερευνούν τον βυθό, καθώς και αλιευτικά. Ο κυβερνήτης του ρυμουλκού έχει μεταβεί στο Λιμεναρχείο για να περιγράψει τι ακριβώς είδε. Ο ίδιος δηλώνει βέβαιος πως πρόκειται για σορό.

Επίσης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έξω από το λιμάνι έχει ακινητοποιηθεί και το ταχύπλοο Champion Jet 2, προερχόμενο από Μύκονο, καθώς δεν γίνεται να μπει στο λιμάνι της Ερμούπολης όσο αναζητείται η σορός. Το ίδιο ισχύει και για το Blue Star Paros που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι και αναμένει να αναχωρήσει για Πειραιά.

Δείτε φωτογραφίες:

siros_2
siros-soros
soros-siros
soros-siros-
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.