ΤΟΠΙΚΑ

Σε Πάρο και Νάξο η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Όλγα Πολίτη

Σε Πάρο και Νάξο η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Όλγα Πολίτη

ΠΑΡΟΣ

Η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων Όλγα Πολίτη με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, βρέθηκε τη Μ. Δευτέρα στην Πάρο, όπου και συναντήθηκε με Δημοτικούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και η δικηγόρος Γρηγορία Πρωτολάτη, η οποία διεκδικεί την ψήφο των Παριανών, έχοντας θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος του νησιού.

Στην Παροικιά και τη Νάουσα, η κα. Πολίτη συναντήθηκε με πολλούς τοπικούς παράγοντες, καταστηματάρχες αλλά και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις της Πάρου, οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει να υποδέχονται εκείνους που επέλεξαν την Πάρο, για να περάσουν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Η υποψήφια Βουλευτής, είχε ενδιαφέρουσες συνομιλίες επίσης, με τον Πρόεδρο των αλιέων Πάρου, αγρότες και κτηνοτρόφους στο χωριό Πρόδρομος, ενώ συναντήθηκε επίσης, και με στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ του νησιού.

Ιδιαίτερη στιγμή στα πλαίσια της επίσκεψης της Όλγας Πολίτη στην Πάρο, ήταν η παρακολούθηση της θείας λειτουργίας στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, όπου και έλαβε την Ευχή από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλλίνικο.

ΝΑΞΟΣ

Τη Νάξο επισκέφθηκε την Κυριακή των Βαΐων η υποψήφια Βουλευτής των Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Όλγα Πολίτη, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Δημήτρη Λιανό και να συνομιλήσει με δημοτικούς συμβούλους του νησιού αλλά και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λεονάρδο Χατζηανδρέου, προκειμένου να τονιστούν βασικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Η κα. Πολίτη βρέθηκε και στο Νοσοκομείο της Νάξου όπου και συναντήθηκε με τον υπηρεσιακό γιατρό διευθυντή και ορθοπαιδικό κ. Βασίλη Ραπτάκη, κάνοντας αναφορά στις ελλείψεις προσωπικού, ιατροφαρμακευτικού και μηχανολογικού υλικού, καθώς και την κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων στη συγκεκριμένη μονάδα υγείας αλλά και γενικότερα στα νησιά των Κυκλάδων.

Η υποψήφια Βουλευτής δεν παρέλειψε να επισκεφθεί επίσης το Φιλότι και το Αγερσανί, όπου παρέστη στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνος, υπό τον σεβαστό πατέρα Συμεών.

Η κ. Πολίτη είχε επίσης, συνάντηση με μέλη του τοπικού εξωραϊστικού Συλλόγου, με κατοίκους για το λιμάνι της Νάξου καθώς και με τοπικούς παράγοντες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.