ΤΟΠΙΚΑ

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, λέξη άγνωστη για τον «αποφασίζομεν και διατάζομεν» δήμαρχο Βερώνη»

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, λέξη άγνωστη για τον «αποφασίζομεν και διατάζομεν» δήμαρχο Βερώνη»
Πρωτοβουλία Δράσης:«Το μόνο που έκανε στην προηγούμενη θητεία του ήταν να «μπαζώνει» την περιοχή»

Απάντηση και μάλιστα σε σφοδρό τόνο από την παράταξη Πρωτοβουλία Δράσης.

«Η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου των Μύλων της Μυκόνου έγινε σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, όχι σύμφωνα με το «γούστο» οποιουδήποτε. Επίσης, έλαβε τις απαραίτητες εγκρίσεις του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων, του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής και την χρηματοδότηση του Πρασίνου Ταμείου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, λέξη άγνωστη για τον «αποφασίζομεν και διατάζομεν» δήμαρχο που το μόνο που έκανε στην προηγούμενη θητεία του ήταν να «μπαζώνει» την περιοχή.

Η αντίδραση εξάλλου δεν έχει να κάνει με τον επιχειρηματία αλλά αποκλειστικά με το δημόσιο χώρο στους Μύλους. Είναι αποκλειστικό σας προνόμιο και διαχρονική σας συνήθεια η κατάταξη των επιχειρηματιών σε φίλους και εχθρούς.

Όσον αφορά το ποιος έχει διαπράξει πράγματα σε βάρος της Μυκόνου, απαντήστε μας πρώτα που πήγαν τα λεφτά από τα ταμεία του δήμου και μετά να προσποιηθείτε τον τιμητη των παντων. Η «καραμέλα» της παρελθοντολαγνείας και των μόνιμων απειλών, σας κάνει μόνιμα ανεπίκαιρο. Τέλος εμείς ποτέ δεν παραχωρήσαμε κοινόχρηστο χώρο στην πλατεία του Νιοχωριού. Εσείς προχωρήσατε στην παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στην εν λόγω περιοχή; Ναι ή όχι;»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.