ΤΟΠΙΚΑ

Συνέλαβαν στο αεροδρόμιο τους δράστες που έκλεψαν το ρολόι του Σαουδάραβα

Συνέλαβαν στο αεροδρόμιο τους δράστες που έκλεψαν το ρολόι του Σαουδάραβα
Συνελήφθησαν στη Μύκονο τρεις αλλοδαποί για υπεξαίρεση, πλαστογραφία και διακεκριμένη κλοπή για το ρολόι του Σαουδάραβα δημοσιογράφου

Συνελήφθησαν πριν λίγη ώρα οι τρεις αλλοδαποί από τους οποίους δυο άνδρες ηλικίας 22 και 23 ετών και μια 26χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υπεξαίρεσης, πλαστογραφίας πιστοποιητικών και διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής έρευνας και ενδελεχούς αξιολόγησης στοιχείων διακριβώθηκε ότι, ο 22χρονος την 23-06-2018 το βράδυ στη Χώρα Μύκονου αφαίρεσε ρολόι χειρός μεγάλης αξίας από αλλοδαπό και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλο όχημα, όπου τον ανέμενε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.