ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το μέλλον τους ανήκει

Το μέλλον τους ανήκει
Οι Παμπαίδες με νίκη επί του Πανελλήνιου Καρδίτσας και σκορ 1-0,οι Παίδες πήραν την ισοπαλία απέναντι στον Τέλο Άγρας με σκορ 2-2.

Με νίκη και ισοπαλία ξεκίνησε το 4ο Τουρνούα Ατρόμητος Soccer Schools για τις ομάδες μας .Οι Παμπαίδες με νίκη επί του Πανελλήνιου Καρδίτσας και σκορ 1-0, παίζοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο, ένα σκορ το οποίο μπορούμε να πούμε πως τους αδικεί, ενώ λίγο αργότερα οι Παίδες πήραν την ισοπαλία απέναντι στον Τέλο Άγρας με σκορ 2-2.

Η ομάδα έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πολύ καλό ποδόσφαιρο χάνοντας πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί ή και ακόμα να διευρύνει το σκορ.

Οι παίδες,αν και μπορούσαν να νικήσουν τον Τέλος Άγρας, τελικά έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΔΑΚ Ναυπλίου καθώς αναδείχθηκαν 2-2 με τον Τέλος Άργας.

Παμπαίδες: Ματρίσι, Κρολ, Χότζα, Ασράμ, Κυριαζίδης, Ελπέγια, Ζουγανέλης, Κοδέλι, Μπάλας, Τσιφούτης, Τσόπελας, Κοζί, Τόλιας, Ντρέκα, Ντόκο, Παπαδημιτρίου, Σιμάνογλου, Κατσικαλάκης, Νταφούλης, Ρουστέμι, Παχατουρίδης, Μάρκου, Ροζάνι, Σανάμε

Παίδες: Χισενάι, Κοντιζάς, Πάπα, Καφετζής, Κουσαθανάς, Ξυδάκης, Ισάι, Λούλα, Μπαστούνας, Φρατζεσκάκης, Ράμα, Πετράκης, Γκελάι, Σαρρής, Θεοδώρου, Ρέτσι, Μαργαρίτης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.