ΤΟΠΙΚΑ

«Συνεχίζουμε με πίστη και αποφασιστικότητα να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε από την Πολιτεία»

«Συνεχίζουμε με πίστη και αποφασιστικότητα να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε από την Πολιτεία»
Ο δήμαρχος παρουσίασε στους βουλευτές ΚΥΚΛΑΔΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ κομμάτι από το απόλυτα επιτυχημένο έργο του από το 2015 και μετά

 Με αφορμή την συνάντηση που είχε Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  δήλωσε σχετικά:

«Στη συνάντηση, μου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω στους βουλευτές Κυκλάδων του Σύριζα έμπρακτα τα αποτελέσματα των προσπαθειών που γίνανε από το 2015 έως σήμερα με το Δήμο Μυκόνου να καταφέρνει να εντάξει αρκετά έργα σε χρηματοδοτήσεις τόσο του κράτους, όσο και των Ευρωπαϊκών Ταμείων.

Επιπλέον, τους ζήτησα να στηρίξουν το δίκαιο αίτημα που υποβάλλαμε στον Υπουργό Περιβάλλοντος, ώστε να επιστραφούν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο νησί μας μέσω του περιβαλλοντικού ισοζυγίου.

Παράλληλα επεσήμανα το  αίτημα για παρουσία Εισαγγελέα  με απώτερο στόχο την τόνωση του αισθήματος της ασφάλειας στην περιοχή.

Συνεχίζουμε με πίστη και αποφασιστικότητα να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε από την Πολιτεία, που επιτέλους πρέπει να αντιληφθεί ότι είμαστε ένας από τους κορυφαίους διεθνείς τουριστικούς και προβάλουμε τη χώρα σε όλο τον κόσμο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.