ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία «έκπληξη» στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Συναυλία «έκπληξη» στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου
Έφτασε η ώρα και για την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου και έτσι σήμερα
Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί η τελετή στις 18:30 στο Θέατρο «Απόλλων» στην Ερμούπολη Σύρου.
Ωστόσο ο Γιώργος Χατζημάρκος, ετοιμάζει και μία έκπληξη προκειμένου να δώσει διαφορετική αύρα στη σημερινή εκδήλωση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μετά το πέρας της ορκωμοσίας θα ακολουθήσει συναυλία από την Φωτεινή Δάρρα και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.
Η Φωτεινή Δάρρα με την αιθέρια και δυναμική σκηνική παρουσία της θα μας ταξιδέψει σε τόπους μαγικούς και εποχές αλλοτινές.

Η Φωτεινή Δάρρα είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει σπουδάσει στο Eθνικό ωδείο τραγούδι, στην Δραματική Σχολή Αθηνών υποκριτική και στο ROYAL ACADEMY OF ARTS musical. Μερικές από τις συνεργασίες της είναι με τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, Μίκη Θεοδωράκη, Νίκο Μαμαγκάκη , Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Μαρκόπουλο και άλλους. Συνεργάστηκε με τον διεθνή τενόρο Rolando Villazon, τον αστέρα του West End Ramin Karimloo, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τη Μαρία Φαραντούρη κ.α Έχει τραγουδήσει σε μεγάλα θέατρα και συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως: ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, στην έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, στην έναρξη της Εurovision και στα Εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, στο Εθνικό θέατρο της Γαλλίας, Στο θέατρο Αlice Tulli στο Τόκυο, στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Επίδαυρο κ.ά, Είναι η πρώτη ελληνίδα που τραγούδησε στην Αγία Ειρήνη στην Κωνσταντινούπολη μετά την άλωση του 1453!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.