ΤΟΠΙΚΑ

«Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, θα είμαι συνεχώς δίπλα σας»

«Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, θα είμαι συνεχώς δίπλα σας»
Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της Μυκόνου και αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς στέλνει μήνυμα για την νέα θητεία

«Μυκονιάτες και Μυκονιάτισες…

Η τελετή της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου έκλεισε τον κύκλο της προεκλογικής και εκλογικής διαδικασίας και ανοίγει μια νέα σελίδα για τον τόπο μας.

Ο συνδυασμός μας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ» έδωσε έναν ωραίο και έντιμο αγώνα με σεβασμό στην αβίαστη βούληση και στην ελευθερία επιλογής των πολιτών, όπως επιβάλλουν οι κανόνες του πολιτικού πολιτισμού και της συλλογικής αξιοπρέπειας.

 

Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να αναδείξουμε αυτό που εκπροσωπούμε και να αναθερμάνουμε τις ελπίδες των συνδημοτών μας για ένα καλύτερο αύριο με το ήθος και την αξιοπρέπεια που διακρίνει όλους μας.

Οι πολίτες της Μυκόνου μας επιβράβευσαν για τον αγώνα μας αυτό και μας τίμησαν με ένα υψηλό ποσοστό και μια καθαρή νίκη που μας δίνει την δυνατότητα τα επόμενα τέσσερα χρόνια που ξεκίνησε η θητεία της ανανέωσης της εμπιστοσύνης προς τον συνδυασμό μας , να είναι τα χρόνια της δημιουργίας και του έργου.

Ως επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος της Μυκόνου για δεύτερη θητεία ο Κωνσταντίνος Κουκάς αποτελεί την εγγύηση και την φρεσκάδα που χρειάζεται ο τόπος μας να πάει μπροστά, είναι ο εμπνευστής για όλους εμάς ώστε να παλεύουμε καθημερινά στη μάχη για το καλό του νησιού και των πολιτών.

Θέλω από την καρδιά μου να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την συμμετοχή τους στην εκλογική αναμέτρηση αλλά και τους επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών για τον ωραίο αγώνα που κλείνει με την τελετή της ορκωμοσίας.

Όλοι μαζί πρέπει να πορευτούμε για την συνέχεια μέσα σε κλίμα και πνεύμα συνεργασίας.

Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στο Δημοτικό και στα Τοπικά ψηφοδέλτια  καθώς και όλους τους συνεργάτες μας για τον κοινό μας αγώνα.

Θέλω επίσης να τιμήσω με ειλικρίνεια όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που έκαναν μια διαφορετική επιλογή.

Σέβομαι και τιμώ την επιλογή τους και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι στη νέα πορεία του Δήμου μας έχουν όλοι λόγο και θετικό ρόλο, ότι θα συνθέσουμε ιδέες και δυνάμεις και ότι κανείς δεν περισσεύει.

Υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και ότι θα είμαι συνεχώς δίπλα σας εμμένοντας σταθερά στη γραμμή της ενότητας και της ευθύνης, αλλά και στο δρόμο της δημιουργίας για την περαιτέρω αναμόρφωση του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ

Αλέξανδρος(Αλεκάρας) Κουκάς

Αντιδήμαρχος Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.