ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη για πριβέ πάρτι σε βίλα – Έλεγχοι όλο το 24ωρο από την αστυνομί

Σύλληψη για πριβέ πάρτι σε βίλα – Έλεγχοι όλο το 24ωρο από την αστυνομί

Ελέγχους σε κέντρα διασκέδασης στη Μύκονοπραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έλεγχοι θα είναι διαρκείς – όλο το 24ωρο – και συνεχείς, ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις και να προστατευθεί η υγεία των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έγινε η πρώτη σύλληψη για πριβέ πάρτι σε βίλα, όπου υπήρχε συνωστισμός. Πρόκειται για ενοικιαστή βίλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χθες είχε στείλει μήνυμα μηδενικής ανοχής στις παραβιάσεις των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό. “Θα τηρήσουμε με αυστηρότητα και σεβασμό τα όσα λένε οι επιστήμονες και τους νόμους της κυβέρνησης. Είμαστε αποφασισμένοι. Απευθύνω στους Μυκονιάτες και τους επιχειρηματίες μήνυμα αποφασιστικότητας ότι θα κρατήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο το νησί υγιές και ασφαλές” σημείωσε. “Οι αυστηροί έλεγχοι συνεχίζονται. Θα ξαναέρθουμε σύντομα για να εποπτεύσουμε τα μέτρα” πρόσθεσε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.