ΤΟΠΙΚΑ

Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Μυκόνου

Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Μυκόνου

Συγκροτούμε τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Μυκόνου αποτελούμενη από τα ακόλουθα μέλη :
ως Πρόεδρο:
• τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Ρουσουνέλο (ΑΔΑ:ΨΞΦΔΩΚΚ-Ο2Η)
και ως μέλη Τακτικά & Αναπληρωματικά:
• Τον κ. Δημήτριο Μπάλλα, Δ/ντη Γυμνασίου Μυκόνου, ως τακτικό και τον κ. Ιωάννη Παπαιωάννου, Δ/ντη ΓΕΛ Μυκόνου, ως αναπληρωματικό (εκπρόσωποι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).
1

• Την κα. Δήμητρα Αγγελοπούλου Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου, ως τακτικό και τον κ. Λάβαρη Φραγκίσκο, Δ/ντη 2ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου, ως αναπληρωματικό (εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης).
• Τον κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, ως τακτικό (Πρόεδρο Α ́ ΕΛΜΕ Κυκλάδων).
• Τον κ. Θωμά Κούντζα εκπαιδευτικό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου, ως τακτικό και τον Πολύκαρπο Ξενίδη Δάσκαλο στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Μεράς, ως αναπληρωματικό (εκπρόσωποι του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου- Τήνου-Μυκόνου)
• Τον κ. Δανιήλ Θεοδοσίου, ως τακτικό και τον κ. Νικόλαο Πανταρώτα, ως αναπληρωματικό (εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Μυκόνου).
Η θητεία της Επιτροπής είναι 2ετής και Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η κα. Μαρίνα Πιτσίκου, Δημοτική Υπάλληλος του Δήμου Μυκόνου, με αναπληρωματική την κα. Μαρία Μπουγιούρη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.