ΤΟΠΙΚΑ

Συγκινεί και συγκλονίζει παράλληλα ο αντιδήμαρχος Μίλτος Ατζαμόγλου για το θέμα της μονάδας αιμοκάθαρσης

Συγκινεί και συγκλονίζει παράλληλα ο αντιδήμαρχος Μίλτος Ατζαμόγλου για το θέμα της μονάδας αιμοκάθαρσης

Δεν είναι πολιτική.

Δεν είναι αρμοδιότητα .

Δεν είναι υποχρεώση.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

… και το γνωρίζω πολύ καλά γιατί και το δικό μου σπίτι έκλαψε και πόνεσε όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, που τελικά δεν τα κατάφερε.

Δυστυχώς και σήμερα ακόμα, είναι πολλά τα σπίτια που κουβαλάνε το δικό τους σταυρό και πονάνε διαρκώς.

Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό και όλοι μαζί χωρίς κανένα διαχωρισμό οφείλουμε να στεκόμαστε στο πλευρό όλων εκείνων που έχουν την ανάγκη μας και χρειάζονται την υποστήριξη μας

Η αιμοκάθαρση είναι Ζήτημα Ζωής

Ο Δήμαρχος έχει πρωτοστατήσει στην ίδρυση, στην αδειοδότηση και στη λειτουργία της μονάδας αιμοκάθαρσης.

Η Δημοτική Αρχή σταθερά αγωνίζεται για Ποιοτικές Δομές Υγείας στη Μύκονο ώστε να διασφαλίζεται το Ύψιστο Αγαθό που μας αφορά όλους

Το Δημοτικό Συμβούλιο σύσσωμο στέκεται από την πρώτη στιγμή (ήδη από την άνοιξη που πρωτο-προέκυψαν το προβλήματα) με σθένος μπροστά στα ζητήματα Υγείας.

Σήμερα λοιπόν το πρόβλημα βρίσκεται ξανά στην πόρτα μας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε λεπτομερώς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους βουλευτές του νόμου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπως και το αρμόδιο Υπουργειο Υγείας.

Άμεση είναι και η αντίδραση του Δημάρχου μας κυρίου Κωνσταντίνου Κουκά. Συνεχείς είναι επικοινωνίες τόσο με τη Διοίκηση του Ομίλου όσο και προσωπικά με τον Υπουργό Υγείας κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον.

Το θέμα της αιμοκάθαρσης στο νησί μας είναι γεγονός πως χρήζει άμεσης επίλυσης μέσο του αρμόδιου Υπουργείου Υγείας ενώ παράλληλα έχει υπάρξει και επιτακτική επικοινωνία με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου (κατόπιν παραπομπής από τον Υπουργό).

Παράλληλα η κυρία Ντίνα Σαμψούνη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον διοικητή της δεύτερης ΔΥΠΕ ο οποίος έχει ήδη επικοινωνήσει με την κυρία Αγαπηδάκη η οποία είναι αρμόδια και αναμένουμε εξελίξεις.

Το ζήτημα απαιτεί ισχυρή παρέμβαση μέχρι να βρεθεί η οριστική λύση.

Θα είμαστε όλοι μαζί !!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.