ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση πολιτών της Μυκόνου για την παραλία στο Καλό Λιβάδι

Συγκέντρωση πολιτών της Μυκόνου για την παραλία στο Καλό Λιβάδι

Την Κυριακή στις 11 π.μ συγκέντρωση στην πλατεία της Άνω Μεράς και από εκεί όλοι μαζί στο Καλό Λιβάδι αναφέρουν στα σοσιαλ Μυκονιάτες.

«Η συγκέντρωση πρέπει να είναι μαζική για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα και στον ξενοδόχο, ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με την ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου), αφαιρεί με προκλητικό τρόπο το δικαίωμα στους πολίτες της Μυκόνου (την οποία ισχυρίζεται ότι αγαπάει) την πρόσβαση σε τμήμα της παραλίας του Καλού Λιβαδιού. Να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι εμείς οι πολίτες αυτού του τόπου είμαστε παρόντες. Ότι ο συγκεκριμένος χώρος και κατ επέκταση ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΊΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΚΑΘΕ ΔΗΜΌΣΙΟ ΑΚΊΝΗΤΟ ανήκει σε όλους μας. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το Καλό Λιβάδι, αλλά για κάθε κομμάτι γης που μας ανήκει. Και κυρίως να δει όλο το δημοτικό συμβούλιο ποια είναι τα καθήκοντα του. Φτανεί πια.
-Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση εκμίσθωσης εκ μέρους της ΕΤΑΔ.
– Ο ιδιώτης ξενοδόχος να ελευθερώσει άμεσα τον συγκεκριμένο χώρο και να απομακρύνει ο,τι έχει τοποθετήσει με σκοπό την “αξιοποίησή” του.
– Όλος ο χώρος του Καλού Λιβαδιού, που βαφτίστηκε παλιός αιγιαλός και θεωρείται ιδιωτική ιδιοκτησία της ΕΤΑΔ, να επιστρέψει στον Δήμο και στους δημότες του, στους οποίους ανήκει δικαιωματικά.
Την Κυριακή 1η Αυγούστου στις 11 η ώρα όλοι στην Πλατεία της Άνω Μεράς και μετά όλοι μαζί στο Καλό Λιβάδι.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.