ΤΟΠΙΚΑ

Στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες το ΕΠΑΛ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες το ΕΠΑΛ ΜΥΚΟΝΟΥ

Το ΕΠΑΛ Μυκόνου συμμετέχει στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες Τέχνης 2023-24 που διοργανώνονται στην Θεσσαλονίκη από τα εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου2024. Συμμετέχουμε στην κατηγορία Ζωγραφική με θεματικό πεδίο «Ας μην το κρύβουμε διψάμε για ουρανό!» με τον μαθητή Διαμαντή Κωνσταντίν και στην μουσική με τον μαθητή Χατζηαγγελή Νίκο ο οποίος σε συνεργασία με τους μαθητές του ΓΕΛ Κουτσούκο Μάριο και Γουνάκη Βαγγέλη θα παίξουν σαμπούνα και τουμπάκι. Σύμφωνα με το πρόγραμμα το Σάββατο 9/3 στις 3:15μμ θα διαγωνιστούν τα παιδιά στην μουσική.

Τους αγώνες μπορείτε να τους παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω https://static.livemedia.gr/livemedia/documents/.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.