ΤΟΠΙΚΑ

Εργασίες αποκατάστασης στο Προσκοπικό Κέντρο Μυκόνου

Εργασίες αποκατάστασης στο Προσκοπικό Κέντρο Μυκόνου

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι εργασίες αποκατάστασης επιχρισμάτων στο Προσκοπικό Κέντρο Μυκόνου ολοκληρώθηκαν, και αφού εξασφαλίσαμε τα απαραίτητα υλικά, ξεκίνησε η βαφή των κτηρίων. Με την πολύτιμη βοήθεια συμπολιτών μας αλλά και με δικούς μας πόρους σε λίγες μέρες το Προσκοπικό Κέντρο θα είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, αλλά και τους εθελοντές που είχαν την πρόθεση να μας βοηθήσουν. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κύριο Κουτσούκο Δημήτρη Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, για την έκκληση σε βοήθεια που απηύθυνε στους συμπολίτες μας. Επιφυλασσόμαστε να αξιοποιήσουμε την προσφορά σας σε επόμενή μας ανάγκη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.