ΤΟΠΙΚΑ

Στον ανακριτή σήμερα ο δράστης του φονικού – Οι νεότερες πληροφορίες για την “εκτέλεση” του 34χρονου

Στον ανακριτή σήμερα ο δράστης του φονικού – Οι νεότερες πληροφορίες για την “εκτέλεση” του 34χρονου

Ο 33χρονος από τη Μύκονο που σκότωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας τον 34χρονο Αλβανό Τζούλιαν Κοσόβα με μια καραμπίνα έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν σε μπαρ του νησιού, πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και σήμερα, Τρίτη (21/2) αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα προκειμένου να περάσει το κατώφλι του ανακριτή όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο δράστης του φονικού θα υποστηρίξει ότι ήταν πιωμένος με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η κρίση του, πως τη στιγμή του καβγά με τον 34χρονο Αλβανό θόλωσε και βγήκε εκτός εαυτού αλλά και πως είναι μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του, ευελπιστώντας να αντιμετωπιστεί με επιείκεια από τις δικαστικές Αρχές.

Το περιστατικό ερευνάται καθώς οι πρώτες πληροφορίες μπορεί να αναφέρουν πως έγινε για τα μάτια μίας κοπέλας, ωστόσο δεν αποκλείεται το φονικό να ήταν αποτέλεσμα ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνταν θύτης και θύμα στον τομέα του τουρισμού. Το θύμα φέρεται να είχε πριν από 2 χρόνια σχέση με την κοπέλα για την οποία φέρεται να έγινε ο καυγάς και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την πείραξε όταν την είδε στο μπαρ, με αποτέλεσμα ο νυν σύντροφός της να αντιδράσει.

Πάντως η κοπέλα που εργαζόταν στο μπαρ, αλλά και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για έγκλημα πάθους, αλλά για παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.