ΤΟΠΙΚΑ

Σε σοκ η κοινωνία της Μυκόνου από την δολοφονία, όλο το παρασκήνιο

Σε σοκ η κοινωνία της Μυκόνου από την δολοφονία, όλο το παρασκήνιο

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Μυκόνου από την άγρια δολοφονία έξω από γνωστό μπαρ του νησιού. Με δίκαννο που κατείχε παράνομα ο 33χρονος Μυκονιάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο Αλβανό επιχειρηματία, χθες τα χαράματα έξω από μπαρ στη περιοχή Σκυλάμπελα. Ο φερόμενος δράστης, πυροβόλησε από μικρή απόσταση το θύμα, δύο φορές στο κεφάλι και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Η 23χρονη μελαχρινή καλλονή, που αποτέλεσε την αφορμή για τη δολοφονία του Αλβανού, δουλεύει σε νυχτερινό κατάστημα του νησιού των ανέμων. Όπως αναφέρουν πληροφορίες φέρεται να διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με το θύμα και μετά την άγρια δολοφονία φέρεται να βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Ο 34χρονος Αλβανός που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 33χρονου Έλληνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, η νεαρή γυναίκα κατέθεσε χθες το απόγευμα στην Ασφάλεια Μυκόνου, και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε σχέση με το θύμα πριν από δύο χρόνια. Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν στην ίδια παρέα με τον 33χρονο και το θύμα την παρενοχλούσε λεκτικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να αντιδράσει προκειμένου να σταματήσει την φραστική παρενόχληση. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και το φραστικό επεισόδιο εξελίχθηκε σε άγριο καυγά μέσα στο μπαρ παρουσία θαμώνων.

Μάλιστα το θύμα φέρεται να τον χτύπησε με μπουνιές καθώς και να τον απείλησε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο καυγάς να καταλήξει σε τραγωδία. Οι δέκα περίπου θαμώνες αρχικά χώρισαν των δύο άνδρες και κατόπιν τους έβγαλαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως έχει καταγραφεί το συμβάν, όλα έγιναν μέσα σε 10 λεπτά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται το σκηνικό εκτυλίχθηκε ως εξής: «Σήμερα, 20/2/2023 και περί ώρα, 05:50 έως 06:00 στην περιοχή Σκυλάμπελα Μυκόνου, έξωθεν του καταστήματος με την επωνυμία Π……. πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον υπήκοο Αλβανίας Visar Dakramaj. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, προκύπτει ότι νωρίτερα δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν εντός του καταστήματος και αφού εξήλθαν αυτού ο δράστης αποχώρησε και επέστρεψε πυροβολώντας το θύμα».

Τριγυρνούσε μιάμιση ώρα με το δίκαννο στο αυτοκίνητο

Υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ ο 33χρονος Μυκονιάτης μετά την άγρια δολοφονία του Αλβανού υπηκόου που τον φώναζαν στο νησί με το ελληνικό όνομα «Γιάννης», έσπευσε να εξαφανιστεί μετά τον πυροβολικό του θύματος, για να παρουσιαστεί όμως μιάμιση ώρα αργότερα, στις 07:30, στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

«Ο δράστης μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ωστόσο στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων στις 07:30 εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και συνελήφθη, ενώ το κυνηγετικό του όπλο που βρέθηκε εντός του οχήματός του, κατασχέθηκε»αναφέρεται στο ενημερωτικό.

Στη θαλάμη του κυνηγετικού όπλου βρέθηκαν δύο φυσίγγια, που μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για βαλλιστική, εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν ο 33χρονος πυροβόλησε μία ή δύο φορές το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, που κατέθετε τη νύχτα στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Μύκονο, ο 33χρονος επιχειρηματίας θα επιδιώξει με τη δικηγόρο του Έλενα Καρύγιαννη να χαράξει μία υπερασπιστική του γραμμή, η οποία θα στηρίζεται στο γεγονός της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ σε συνδυασμό με περιστασιακή χρήση ουσιών.
Πάντως, σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Σύρου, προκειμένου να απολογηθεί καθώς έχει σχηματιστεί εναντίον του ποινική δικογραφία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.