ΤΟΠΙΚΑ

Στο Μονακό βάφτισαν τον πρίγκιπά τους

Στο Μονακό βάφτισαν τον πρίγκιπά τους
Διήμερο, χλιδάτο γλέντι με 200 καλεσμένους από τον «Mr Nammos» και τη σύζυγό του για τον Ζαννή τζούνιορ

 

Από το «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων σ’ εκείνο της Κυανής Ακτής. Τα βαφτίσια του γιου του επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκου, ευρύτερα γνωστού και ως «Mr Nammos» λόγω του ομώνυμου beach bar restaurant που διατηρεί στη Μύκονο και την Κουρσεβέλ, τελέστηκαν το Σάββατο στο Μονακό και γιορτάστηκαν με διήμερο χλιδάτο γλέντι.

Περίπου 200 εκλεκτοί καλεσμένοι του Ζαννή και της συζύγου του Βερόνικας Πάστρα από τον επιχειρηματικό και εφοπλιστικό χώρο ταξίδεψαν την Παρασκευή στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο για να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο κοσμικό γεγονός.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Λέων Πατίτσας με τη λαμπερή Μαριέττα Χρουσαλά, η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Αλέξανδρος Ελληνας, η Ντίμη Μάυρη, η Ελενα Κρασοπούλου, ο Βασίλης Μιχαήλ και ο Σέρος Μύρτας. Πρόσκληση έλαβαν και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, αφού ο γνωστός τραγουδιστής υπεβλήθη την προηγούμενη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών και ακόμη δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

Με νονό τον Χάρη Βαφειά

Το βράδυ της Παρασκευής ο Ζαννής και η Βερόνικα οργάνωσαν ένα dinner party στο «Sass’ Cafe», ένα από τα καλύτερα bar restaurants του Μονακό. Τα βαφτίσια του μόλις 11 μηνών γιου του ζευγαριού, ο οποίος πήρε το όνομα του πατέρα του, Ζαννής τζούνιορ, τελέστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην καθολική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, με νονό τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου ειδικά βαν μετέφεραν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στο «Hotel La Chevre d’Or», που βρίσκεται στην περιοχή Εζ, κοντά στη Νίκαια, και έχει θέα σε όλη την Κυανή Ακτή.

Εκεί δόθηκε αρχικά ένα κοκτέιλ πάρτι κι έπειτα το επίσημο δείπνο της βάφτισης, το οποίο εξελίχθηκε σε γλέντι με live performances από jazz καλλιτέχνες και όχι μόνο, ενώ κάποια στιγμή ανέβηκε στα decks και ο dj Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος παίζει μουσική στο Nammos της Μυκόνου, συνοδεύοντας κάθε φορά τον Αντώνη Ρέμο στις θρυλικές φιέστες που κάνει στο φημισμένο στέκι της παραλίας Ψαρούς.

 

Πηγη espresso.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.