ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 4

Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 4

Μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά  μαζί με τους αντιδημάρχους κ. Λάμπρο Παναγιωτακόπουλο, κα. Ειρήνη Γρυπάρη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κα. Ελένη Καλπουρτζή, τους συνεργάτες  και τον Λιμενάρχη Μυκόνου κ. Παναγιώτη Καραμήτσα – εν πλώ – με τον Καπετάνιο και τα στελέχη του Κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 4, το οποίο με τους 2.600 επιβάτες του έφθασε στη Μύκονο.

Ο δήμαρχος συνομίλησε  για θέματα κρουαζιέρας και ζητήματα που αφορούν στα λιμάνια του νησιού, ανταλλάσσοντας χρήσιμες πληροφορίες εκατέρωθεν και εθιμοτυπικά αντάλλαξε και δώρα.

Μετά την συνάντηση δήλωσε:

«Η κρουαζιέρα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του τουριστικού μας προϊόντος και κατ’ επέκταση της τοπικής μας οικονομίας.

Για αυτό ακριβώς φροντίζουμε να διατηρούμε ιδιαίτερα καλές σχέσεις τόσο με τους κολοσσούς της παγκόσμιας κρουαζιέρας όσο και με τα στελέχη τους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όπως οι Καπετάνιοι, οι Αξιωματικοί και τα πληρώματα.

Ακούμε πάντα με προσοχή τις επισημάνσεις τους και τις λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη στη χάραξη του στρατηγικού σχεδιασμού για την περαιτέρω ανάπτυξη της «βιομηχανίας» της κρουαζιέρας στη Μύκονο, με στόχο τη διατήρηση των ηνίων στην εγχώρια και όχι μόνο τουριστική αγορά»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.