ΤΟΠΙΚΑ

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα στη Μύκονο

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα στη Μύκονο
Επιστρατεύουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για να κρατήσουν μακριά τους κλέφτες από τις βίλες στο νησί

Ακόμα και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους επιστρατεύουν οι εταιρίες σεκιούριτι που αναλαμβάνουν τη φύλαξη πολυτελών κατοικιών, καθώς πολύ συχνά γίνονται στόχος επιτήδειων διαρρηκτών

Στα κόκκινα η εγκληματικότητα στη Μύκονο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών αρχών να περιορίσουν το φαινόμενο των κλοπών στις πολυτελείς παραθεριστικές επαύλεις.

Οι τουρίστες που τις νοικιάζουν αναγκάζονται να λάβουν επιπλέον μέτρα φύλαξης οι ίδιοι, προκειμένου να προστατέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Προσλαμβάνουν λοιπόν στρατιές απο bodyguards, οι οποίοι τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα, ενώ κάποιοι παραμένουν στις βιλες για ευνόητους λόγους.

Οι συμμορίες που λυμαίνονται το νησί έχουν καταφέρει, άγνωστο πώς, να γνωρίζουν το οικονομικό status των ενοικιαστών καθώς και τις τοποθεσίες των σπιτιών.

Κάποιοι πελάτες μάλιστα ζητούν αυξημένα μέτρα προστασίας και οι εταιρίες σεκιούριτι που αναλαμβάνουν την προστασία τους στέλνουν στην Μύκονο ειδικα εκπαιδευμένους σκύλους CPO.

skulos-mykonos-dyo
skulos-mykonos-ena

Οπως αναφέρει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Target Security, κ. Χρήστος Γάτσης, «η συγκεκριμένη υπηρεσία ονομαζεται close protection operative dogs (από το Πρωτόκολλο των συνόδων ασφαλείας). Πρόκειται για επιχειρησιακά σκυλιά κλειστής φυλάξης, εκπαιδευμένα να αντιλαμβάνονται και να εξουδετερώνουν τον εισβολέα».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.