ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίωξη στη Μύκονο για τον εντοπισμό των δραστών

Καταδίωξη στη Μύκονο για τον εντοπισμό των δραστών
Αναζητούν τους δύο δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας του 34χρονου. Γλύτωσε από θαύμα το θύμα

Τους δύο δράστες της χθεσινής απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Μύκονο αναζητούν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, ο 34χρονος είναι Έλληνας και δέχθηκε επίθεση νωρίς το πρωί της Παρασκευής, την ώρα που οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό όχημα στην περιοχή του Βόθωνα.

Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο σκούτερ, πλησίασαν το όχημα του θύματος και τον πυροβόλησαν με όπλο τραυματίζοντάς τον, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο 34χρονος, ο οποίος στάθηκε τυχερός καθώς το σημάδι τον δραστών δεν του στέρησε τη ζωή, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο της Αττικής, απ’ όπου εξήλθε αυθημερόν.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των δύο αγνώστων δραστών με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε απασχολήσει παλαιότερα τις αρχές για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Η αστυνομία ερευνά προσεκτικά την υπόθεση προσπαθώντας να εντοπίσει τους δράστες, οι οποίοι μέχρι κι αυτή την ώρα εξακολουθούν να διαφεύγουν.

Η κατάθεση του θύματος αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στην υπόθεση, βοηθώντας τις αρχές να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.