ΤΟΠΙΚΑ

Στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου σε γιατρούς και νοσηλευτές οι πρώτοι εμβολιασμοί στο νησί

Στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου σε γιατρούς και νοσηλευτές  οι πρώτοι εμβολιασμοί στο νησί
Σε δέκα μέρες αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία των εμβολιασμών στη Μύκονο

Στην δεύτερη ταχύτητα των εμβολιασμών στις Κυκλάδες μπαίνει η Μύκονος και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία πρώτα από το κέντρο Υγείας και τους εργαζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές.

Οι εμβολιασμοί σε 18 νησιά αρχίζουν σήμερα  και σε 13 επιπλέον μεγάλα νησιά θα μεταφερθούν εμβόλια εντός των επόμενων 2 εβδομάδων και θα ανακοινωθούν άμεσα οι ημέρες του εμβολιασμού.
Μέλημα της κυβέρνησης για τους κατοίκους της νησιωτικής χώρας είναι, παρά τις οποιεσδήποτε προκλήσεις του ιδιαίτερου υγειονομικού ανάγλυφου της χώρας, να μεταφερθούν τα εμβόλια σε όλα τα σημεία, ακόμη και στα μικρά νησιά με πολύ λίγους κατοίκους, τόνισε ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Οι εμβολιασμοί αφορούν το προσωπικό των υγειονομικών μονάδων. Σε επίπεδο Κυκλάδων ξεκινούν την Τρίτη 12/1 στα Νοσοκομεία Σύρου, Νάξου και Θήρας.

Επίσης, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να εμβολιασθεί το προσωπικό στα Κέντρα Υγείας Μυκόνου, Πάρου, Άνδρου, Τήνου, Μήλου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.