ΤΟΠΙΚΑ

Στο Καρπενήσι για το «χτίσιμο» της ομάδας η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στο Καρπενήσι για το «χτίσιμο» της ομάδας η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ
Δυο εβδομάδες προετοιμασία σε ιδανικές συνθήκες, αρχηγός της αποστολής ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς

Η ΑΕ Μυκόνου θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι την Τρίτη 16 Αυγούστου προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή της ομάδας θα απαρτίζεται από 25 ποδοσφαιριστές με τους έξι από αυτούς να είναι κάτω των 18 ετών και να προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου, κάτι που αποδεικνύει τη βαρύτητα που δίνει η ΑΕ Μυκόνου στα τμήματα υποδομής.

Η παραμονή στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και μέσα στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιήσει φιλικές αναμετρήσεις τόσο με ομάδες Γ’ Εθνικής όσο και με ομάδες της Super League 2.

Επικεφαλής στην αποστολή της ομάδας μας θα είναι ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς ο οποίος θα βρίσκεται στο Καρπενήσι από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας εκεί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.