ΤΟΠΙΚΑ

Ο 50 Cent ζωντανά στο SantaAnna ξεσήκωσε το νησί

Ο 50 Cent ζωντανά στο SantaAnna  ξεσήκωσε το νησί
Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ εμφανίστηκε στο beach club «SantΑnna»

Στο beach club «SantΑnna» της Μυκόνου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ο διάσημος Αμερικανός ράπερ 50 Cent.

Έχοντας προκαλέσει… πανικό με την εμφάνισή του, χθες, στη Μικρή Βενετία, όπου απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης, ο 50 Cent θα λάβει για δύο ώρες το ποσό των 250.000 ευρώ, συν άλλες 50.000 ευρώ για το αεροπλάνο που τον έφερε και θα τον γυρίσει πίσω στην Αμερική, μετά την εμφάνισή του στη Μύκονο.

Όπως έγραφε το protothema.gr από τις 11 Ιουλίου, οι τρεις επιχειρηματίες του κλαμπ, οι οποίοι έκλεισαν τον 50 Cent, το έκαναν γνωρίζοντας ότι στο νησί τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου βρίσκονται πολλοί Αμερικανοί καλοί πελάτες τους, οι οποίοι φυσικά δεν θα δίσταζαν να πληρώσουν ακόμη και 50.000 ευρώ για ένα προνομιακό τραπέζι.

Ο 47χρονος Αμερικανός ράπερ, κατά κόσμον Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον ο 3ος, άρχισε να ραπάρει και οι θαμώνες του μαγαζιού να χορεύουν στους ρυθμούς του.

 

Δείτε βίντεο

Ο 50 Cent στη Μύκονο (2)

0 50 Cent στη Μύκονο (3)
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.