ΤΟΠΙΚΑ

Στην πόρτα της εξόδου ο Βερώνης;

Στην πόρτα της εξόδου ο Βερώνης;
Όργιο φημών ότι τις επόμενες ώρες ο Χρήστος Βερώνης θα παραιτηθεί από την ηγεσία του συνδυασμού.

Όταν θέσαμε ως MykonosVoice το ερώτημα πως μπορεί ο λαός της Μυκόνου να εμπιστευτεί ξανά τον Χρήστο Βερώνη, έναν άνθρωπο που διετέλεσε δήμαρχος της Μυκόνου σχεδόν είκοσι χρόνια αλλά μια ωραία πρωία πήρε το καπελάκι του ξαφνικά και έφυγε, δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι 24 ώρες μετά τις εκλογές είναι πολύ πιθανό ο Βερώνης να αποχωρήσει ξανά από την πολιτική του νησιού.

Οργιάζουν οι φήμες απόψε ότι τις επόμενες ώρες ο Βερώνης επηρεασμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα θα εγκαταλείψει την θέση του επικεφαλής του συνδυασμού Μύκονος Πρώτη Ξανά.

Θα πρόκειται για βόμβα μεγατόνων και σύμφωνα πάντα με τις φήμες αυτές(τις οποίες εμείς φυσικά και δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε ακόμα αν ο ίδιος δεν το ανακοινώσει ) ο Χρήστος Βερώνης πρόκειται να επικαλεστεί μάλιστα για την παραίτηση του λόγους υγείας και να αποχωρήσει οριστικά από το προσκήνιο του συνδυασμού αλλά και της πολιτικής του νησιού.

Για την ώρα επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει αλλά θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τις εξελίξεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.