ΤΟΠΙΚΑ

Γράφει ιστορία ο Κωνσταντίνος Κουκάς

Γράφει ιστορία ο Κωνσταντίνος Κουκάς
Αίσθηση στο πανελλήνιο προκάλεσε η τεράστια νίκη του δημάρχου.Εβδομήντα χιλιάδες συνολικά επισκέπτες το MykonosVoice την βραδιά των εκλογών

Είναι μια ιστορική στιγμή για την Μύκονο και τα πολιτικά πράγματα του νησιού όχι μόνο η εκλογή αλλά και ο τρόπος που ο Κωνσταντίνος Κουκάς με μοναδική μαεστρία κατόρθωσε να εκλεγεί ξανά κόντρα σε όλους και σε όλα δήμαρχος της Μυκόνου.

Μεγάλα συμφέροντα με τα πλοκάμια τους να έχουν απλωθεί σε όλα τα σημεία του ορίζοντα προσπάθησαν να φρενάρουν και να πλήξουν άμεσα τον δήμαρχο στις καρδιές των Μυκονιατών.

Ο λαός όμως της Μυκόνου έχει και γνώση και αίσθηση της πραγματικότητας και φέρθηκε ανάλογα.

Με έναν ανηλεή πόλεμο αρκετό καιρό πριν και με ένα σχέδιο πολιτικής και ηθικής εξόντωσης του Κωνσταντίνου Κουκά επιχείρησαν να τον αποδομήσουν στα μάτια του λαού της Μυκόνου.

Με βρώμικα δημοσιεύματα και τακτικές παλαιοκομματικές, με τρολ στα σοσιαλ μίντια να γράφουν απίστευτα μυθεύματα  και συκοφαντίες, το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να χαλυβδώσουν την ψυχολογία του δημάρχου και των συνεργατών του.

Ο ίδιος πάντα αξιοπρεπής και με υψηλή αίσθηση πολιτισμού πάντα ενωτικός για όλους δεν απάντησε ποτέ.

Με τους άμεσους συνεργάτες του δίπλα του, έτοιμος και στοχευμένος, με θετική ενέργεια και δικαιοσύνη στις επιλογές του ο Κωνσταντίνος Κουκάς γράφει ιστορία με την νίκη του καθώς πριν συμπληρώσει τα σαράντα του χρόνια θα είναι σχεδόν εννέα χρόνια δήμαρχος Μυκόνου.

Προσγειωμένος και με διάθεση αυτοκριτικής για τα λάθη του ο δήμαρχος σάρωσε στο διαβα του τα πάντα και πήρε μια εμφαντική νίκη που όμοια της δεν έχει ξαναζήσει ο λαός της Μυκόνου που τον αγκάλιασε και τον εκτόξευσε.

Περισσότεροι από εβδομήντα χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες συνολικά, οι εικοσιπέντε χιλιάδες περίπου μέσα από τα σοσιαλ μίντια της ιστοσελίδας μας , έμαθαν τα αποτελέσματα και μας εκτόξευσαν στην κορυφή ως MykonosVoice γεμίζοντας  μας μεγαλύτερες ευθύνες για το μέλλον.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.