ΤΟΠΙΚΑ

Στην Καλαμάτα για εξεύρεση ταλέντων στο χτίσιμο της νέας ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στην Καλαμάτα για εξεύρεση ταλέντων στο χτίσιμο της νέας ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες πήγε στην Καλαμάτα στις πρώτες του επαφές ενόψει νέας σαιζόν

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην ΑΕ Μυκόνου, με τα μεταγραφικά του συλλόγου να μπαίνουν πλέον σε πρώτο πλάνο.

Όπως αποκάλυψε το Sportstonoto.gr, ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Κουκάς και ο προπονητής Θεοφύλακτος Παχατουρίδης, άφησαν για λίγο το νησί των ανέμων για να επισκεφθούν την Καλαμάτα.

Σίγουρα η παρουσία τους εκεί δεν ήταν για να απολαύσουν τα αξιοθέατα της Μεσσηνίας, καθώς πραγματοποιήθηκαν οι δοκιμές νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ Καλαμάτα, την τεχνική ηγεσία της οποίας ως γνωστό έχει αναλάβει ο φίλος και πρώην συνεργάτης του Αλέκου Κουκά, Σάκης Τσιώλης.

IMG ea810ae3b63990016d924c675bb59cda V

Οι Αλέκος Κουκάς και Θεοφύλακτος Παχατουρίδης λοιπόν, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη πόλη, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους επιτελείς της Μαύρης Θύελλας για το ενδεχόμενο δανεισμού ποδοσφαιρικών ταλέντων  στην ΑΕ Μυκόνου.

Μάλιστα δεν αποκλείεται το άμεσα επόμενο διάστημα να έχουμε και ανακοινώσεις που θα διευρύνουν τη συνεργασία και τις σχέσεις σε διάφορους τομείς της ΑΕ Μυκόνου με την ΠΑΕ Καλαμάτα.

20220712 231436 2048x922

Από αριστερά λοιπόν,  ο προπονητής  της Μυκόνου Θεοφίλακτος Παχατουρίδης,  ο πρόεδρος  της Μυκόνου  (και  Α’ Αντιδήμαρχος  του Δήμου Μυκόνου) Αλέκος Κουκάς,  ο Σάκης Τσιώλης,  ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, ο Σωτήρης Γεωργούντζος και ο πρόεδρος της  ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης ΑποστόλουM σε τραπέζι που συζητήθηκαν αρκετά για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

IMG be5109ce44bef9d0a8add3d893fb662e V

Ο πρόεδρος και ο προπονητής της Μυκόνου, επιστρέφουν από την Καλαμάτα, μετά το πέρας των δοκιμών της μεσσηνιακής ΠΑΕ, έχοντας στις αποσκευές τους σίγουρα ενδιαφέρουσες κινήσεις που θα γίνουν στο μέλλον…

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το Sportstonoto.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.