ΤΟΠΙΚΑ

Βόμβα με Σπυριδωνίδη ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Βόμβα με Σπυριδωνίδη ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση θα πραγματοποιήσει ο Α.Ο. Μυκόνου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες «έκλεισε» με τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη.

Ο 26χρονος γκαρντ τη περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 με την φανέλα της Καρδίτσας, όπου και κέρδισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Basket League.

Με την συγκεκριμένη κίνηση το Κυκλαδίτικο σωματείο ενισχύει σημαντικά την περιφέρειά του, ενώ η επίσημη ανακοίνωσή του θα έρθει πολύ σύντομα.

Ο Σπυριδωνίδης ο οποίος έχει εμπειρία 7 ετών στην Α1 αφού έχοντας αγωνιστεί σε Χολαργό και Ρέθυμνο, τη σεζόν 2018 – 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Φινλανδίας με τη Μπίσονς, ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος ενώ είχε μέσο όρο 14.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 29’45” συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.