ΤΟΠΙΚΑ

Στην Γαλλική πρεσβεία ο δήμαρχος για τα θέματα της Μυκόνου

Στην Γαλλική πρεσβεία ο δήμαρχος για τα θέματα της Μυκόνου
Τιμή για την Μύκονο η πρόσκληση του δημάρχου της στην Γαλλική Πρεσβεία για τους εορτασμούς

Μεγάλη τιμή για την Μύκονο η πρόσκληση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά στην Πρεσβεία της Γαλλίας με αφορμή την επέτειο της ανεξαρτησίας.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γάλλο πρέσβη για τα θέματα του νησιού.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με αφορμή σήμερα τον εθνικό γαλλικό εορτασμό της 14ης Ιουλίου και μετά την πρόσφατη συνάντησή μου με το Γάλλο πρέσβη στην Αθήνα κύριο Patrick Maisonnave για θέματα που αφορούν το νησί μας και τις σχέσεις μας με την γαλλική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, καταθέτω την τιμή μου στη Γαλλική Δημοκρατία,αλλά και σε κάθε αγώνα που θα ενισχύσει τη Δημοκρατία ως θεσμό.

Με την ευκαιρία αυτή και ως Δήμαρχος Μυκόνου, αλλά και ως Αντιπρόεδρος στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών της Ευρώπης έχω να τονίσω πως στόχοι κάθε δημοτικής αρχής πρέπει να είναι:η ενίσχυση αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε οι Δήμοι να αποφασίζουν δυναμικά και αποκλειστικά οι ίδιοι για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες.

Ελευθερία, Ισότητα, αδελφοσύνη σε κάθε αγώνα.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.