ΤΟΠΙΚΑ

Στην Α2 ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ιστορική στιγμή για την Μύκονο και τον αθλητισμό της

Στην Α2 ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ιστορική  στιγμή για την Μύκονο και τον αθλητισμό της
Ιστορική μέρα η σημερινή για τον ΑΟ Μυκόνου και το μπάσκετ των Κυκλάδων!

Όπως αναμενόταν δυο θα ήταν οι κερδισμένες ομάδες από τις συνολικά πέντε που είχαν αιτηθεί την άνοδο τους στην Elite League μέσω της διαδικασίας της wild card.

Και οι πέντε ομάδες ενημερώθηκαν διεξοδικά για το τι μέλλει γενέσθαι με το αίτημα τους, με τις δυο εντέλει να είναι αυτές που πανηγυρίζουν.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μύκονος κερδίζει μια ακόμη κατηγορία, και μέσα σε τρία χρόνια βρίσκεται από το τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων στην Elite League, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη εκπρόσωπο της περιοχής που ανεβαίνει σε τέτοια επίπεδο.

Μαζί με τον ΑΟΜ και ο Αίας Ευόσμου, ο οποίος παρότι υποβιβάστηκε μέσω των play out, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, κερδίζοντας την δεύτερη wild card.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.