ΤΟΠΙΚΑ

Στιγμές άφθονου γέλιου από τον Γιάννη Ζουγανέλη

Στιγμές άφθονου γέλιου από τον Γιάννη Ζουγανέλη
Χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση από το κοινό,συγκριτικά με άλλα events, Ζουγανέλης-Τσακνής,Λ.Παπαδοπουλος χάρισαν γέλιο και τραγούδια

Με την μουσικοθεατρική παράσταση Τσακνή-Ζουγανέλη-Λ.Παπαδόπουλου συνεχίστηκε το Mykonos Art Festival χωρίς όμως την ανάλογη προσέλευση που περίμεναν οι διοργανωτές. 

Οι Μυκονιάτες που έχουν αίσθηση και κριτήριο, κατέκλυσαν το δημοτικό σχολείο για την Γλυκερία και την Ασλανίδου, δεν έπραξαν όμως το ίδιο για τον Γιάννη Ζουγανέλη τον Διονύση Τσακνή και τον Λάκη Παπαδόπουλο σε ένα μουσικό ρεπερτόριο που μοιάζει ξεπερασμένο.

Τι και αν προσπάθησε ο Μυκονιάτης Γ.Ζουγανέλης ουσιαστικά μόνος του να χαρίσει στιγμές γέλιου η δεύτερη μουσική παράσταση του φεστιβάλ Mykonos Art Festival δεν είχε την επιτυχία της πρώτης με Γλυκερία-Ασλανίδου με τον κόσμο να μην γεμίζει τις καρέκλες που οι άνθρωποι του Δήμου τοποθέτησαν.

Μια μουσική παράσταση χωρίς ρυθμό, με τραγούδια και ερμηνείες εμφανώς επηρεασμένα από τον χρόνο αλλά και με την προσπάθεια των καλλιτεχνών,που δημιούργησαν αρνητική εντύπωση , να περάσουν εμφανώς  πολιτικά μηνύματα παρωχημένα που μάλιστα πρόσφατα τα αποδοκίμασε ο ελληνικός λαός στις εκλογές.Η δεύτερη παράσταση του Μykonos Art Festival δεν στέφθηκε με την ανάλογη επιτυχία από πλευράς ενδιαφέροντος του κόσμου.

Δείγμα ότι θα πρέπει οι επιλογές των σχημάτων να είναι πιο προσεκτικές στο μέλλον, συμβατές με την εποχή και την Μύκονο και φυσικά στο πνεύμα της νεολαίας που σε  ανάλογες περιπτώσεις έχουν επιτυχία.

Στην φωτό κάτω η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού με τους Γιάννη Ζουγανέλη και Λάκη Παπαδόπουλο

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.