ΤΟΠΙΚΑ

Επεισοδιακό λουκέτο σε μπαρ της Χώρας

Επεισοδιακό λουκέτο σε μπαρ της Χώρας

Επεισοδιακός έλεγχος της ΑΑΔΕ σε μπαρ της Μυκόνου – με τη συνδρομή της αστυνομίας το «λουκέτο»
Νέος επεισοδιακός έλεγχος από κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σήμερα τα ξημερώματα σε δημοφιλές μπαρ στη Μύκονο.

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν τη μη έκδοση εννέα αποδείξεων συνολικού ποσού 752 ευρώ, αλλά καθώς η επιχείρηση ήταν υπότροπη και πριν από έναν μήνα είχε ανασταλεί η λειτουργία της για 48 ώρες, αυτήν τη φορά το «λουκέτο» θα ήταν για τέσσερις ημέρες.

Όμως, καθώς οι ελεγκτές συνέτασσαν το σχετικό σημείωμα διαπιστώσεων, περικυκλώθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας του μπαρ που δεν τους επέτρεψε να το επιδώσουν και τους ανάγκασε να αποχωρήσουν.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής ενημέρωσε σχετικά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, οι οποίοι διέταξαν την άμεση συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων.

Έτσι, το σημείωμα διαπιστώσεων και η απόφαση αναστολής λειτουργίας θυροκολλήθηκαν από κοινού από τους ελεγκτές και τους αστυνομικούς.

Το μπαρ θα κλείσει από την προσεχή Δευτέρα, καθώς ο ιδιοκτήτης, επειδή είναι υπότροπος, έχει διορία δύο ημερών για την υποβολή πιθανών ενστάσεων και αντιρρήσεων.

Σημειώνεται ότι «λουκέτο» για 48 ώρες για φορολογικές παραβάσεις μπήκε τις προηγούμενες ημέρες και σε άλλα δύο πολύ γνωστά μπαρ στο «νησί των ανέμων».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.