LIFESTYLE

Στη Βάνα Μπάρμπα το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Στη Βάνα Μπάρμπα το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο
«Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί»

Ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Μυκόνου, αυτό του αγαπημένου σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2013 πέρασε στην ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, η Βάνα Μπάρμπα θα έχει στην κατοχή της το σπίτι του σχεδιαστή στο νησί των Ανέμων για μια δεκαετία.

«Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Περνάει τις μέρες της στο σπίτι της στη Γλυφάδα με την κόρη της, Φαίδρα αλλά ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο το οποίο είχε πουλήσει σε καλή τιμή, προ κρίσης. Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη.  Θα το έχει για μια δεκαετία νομίζω. Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.