ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη Μύκονο ο πρόεδρος της ΕΟΚ λίγες μέρες μετά την άνοδο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Β´Εθνική του μπάσκετ

Στη Μύκονο ο πρόεδρος της ΕΟΚ λίγες μέρες μετά την άνοδο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ  στην Β´Εθνική του μπάσκετ
Τον υποδέχτηκαν μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ενώ ξεναγήθηκε και στο κλειστό στην Άνω Μερά

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος βρίσκεται από το πρωί στη Μύκονο και στο πλαίσιο της επίσκεψης του είχε πριν λίγη ώρα συνάντηση στο Καλό Λιβάδι  στο Solymar με μέλη της Διοίκησης του Α.Ο. Μυκόνου.

Εκεί τον υποδέχτηκαν από πλευράς ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ οι άνθρωποι της ομάδας και είχαν μια εγκάρδια συνάντηση καθώς  αναφέρθηκαν διεξοδικά στο θέμα μπάσκετ και Μύκονος που τον τελευταίο καιρό και μετά την άνοδο της ομάδας στην Β´Εθνική είναι το καυτό ζήτημα.

Νωρίτερα ο κ. Λιόλιος είχε επισκεφθεί το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Άνω Μερά και παρακολούθησε την προπόνηση τμημάτων των ακαδημιών του συλλόγου ενώ είχε  και επαφές και  με τους προπονητές και αθλητές.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ στην επίσκεψη του στη Μύκονο αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την δουλειά που έχει γίνει απο όλους την προηγούμενη χρονιά στο νησί  και συνεχάρει  άπαντες για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.