ΤΟΠΙΚΑ

Artmill Φεστιβάλ για Παιδιά Και Εφήβους από τον ΠΑΚΟ Αξιώτης

Artmill Φεστιβάλ για Παιδιά Και Εφήβους από τον ΠΑΚΟ Αξιώτης
Το νέο καλλιτεχνικό φεστιβάλ για παιδιά κι εφήβους «ARTMILL FESTIVAL” που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Π.Α.Κ.Ο Αξιώτης
Κάθε μήνας μια γιορτή με κέντρο τα παιδιά!
Το νέο καλλιτεχνικό, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό φεστιβάλ για παιδιά κι εφήβους «ARTMILL FESTIVAL” που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Π.Α.Κ.Ο «Γ. Αξιώτης» για πρώτη φορά, εμπνέεται τον τίτλο του από τους διάσημούς μας ανεμόμυλους! Αυτούς που με τη δύναμη του ανέμου, έθρεψαν τις προηγούμενες γενιές και τώρα με αφορμή καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα δώσουν τροφή και θα γίνουν πηγή έμπνευσης, διασκέδασης και δημιουργίας για τους μικρούς μας φίλους και όσους τους περιβάλλουν!
Κύριος στόχος του φεστιβάλ είναι να διατηρήσει ενεργή σε όλη τη διάρκεια του έτους την καλλιτεχνική δραστηριότητα του νησιού, δημιουργώντας τις βάσεις για ένα θεσμό που θα λειτουργεί μακροπρόθεσμα. Έναν θεσμό που όχι μόνο θα προσφέρει τις πιο ποιοτικές διεξόδους ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, αλλά κυρίως θα δίνει χώρο, θα εμψυχώνει και θα προωθεί την καλλιτεχνική έκφραση των παιδιών και των νέων του τόπου!

Κάθε μήνας και μια δράση για παιδιά και έφηβους

To ARTMILL FESTIVAL ανοίγει αυλαία στις 29 Μαΐου στις 18.00 στον φιλόξενο
χώρο της Κ.Δ.ΕΠ.Π.Α.Μ.
με την κουκλοθεατρική παράσταση ” Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ”.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.