LIFESTYLE

Στη Μύκονο ο Νίκος Παππάς κάνει τις διακοπές του

Στη Μύκονο ο Νίκος Παππάς κάνει τις διακοπές του

Ερωτευμένοι στην Μύκονο ο Νίκος Παππάς και η Τατιάνα Κορωνιά.  Το  ζευγάρι κάνει τις διακοπές του στο νησί .Ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας και η καλλονή σύντροφός του απόλαυσαν το ποτό τους στο μπαρ Aroma και αποχώρησαν πιασμένοι χέρι-χέρι. Μελαχρινή και εντυπωσιακή η Τατιάνα συγκέντρωσε πάνω της πολλά αντρικά βλέμματα και όχι μόνο.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ που το τελευταίο διάστημα μετακόμισε στην Πολωνία για να αγωνιστεί στην Ζιελόνα Γκόρα, φαίνεται πως έχει αδυναμία στις όμορφες δικηγορίνες. Μετά την νομικό Μαρία Λαθούρη με την οποία διατηρούσε πολύχρονη σχέση, τώρα την καρδιά του έχει κλέψει η πανέμορφη Τατιάνα που έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ. Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.