ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο ο Κώστας Καραμανλής για να τιμήσει την μνήμη της αείμνηστης μητέρας του

Στη Μύκονο ο Κώστας Καραμανλής για να τιμήσει την μνήμη της αείμνηστης μητέρας του

Άνθρωπος της παρέας και έξω καρδιά, ένας απλός και ευχάριστος Μυκονιάτης (από την πλευρά της αείμνηστης μητέρας του) είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που συχνά πυκνά επισκέπτεται την Μύκονο όταν οι περιστάσεις του απαιτούν.

Έτσι για ακόμη μια χρονιά και θέλοντας να τιμήσει την μητέρα του, βρέθηκε στο νησί πριν λίγες μέρες για να τελέσει το ετήσιο μνημοσυνο.

Σε αυτή του την επίσκεψη στη Μύκονο ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία και συνάντησε όπως κάνει κάθε φορά καλούς του φίλους και μάλιστα από τα παιδικά του χρόνια όταν τα καλοκαίρια τα περνούσε στη Μύκονο.

Θυμήθηκε ωραίες στιγμές από τον αγαπημένο του τόπο και αισθάνθηκε την ζεστασιά και την φιλοξενία των κατοίκων της Μυκόνου για ακόμη μια φορά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.