ΤΟΠΙΚΑ

Ηχηρή παρέμβαση Ατζαμόγλου για το έργο της δημοτικής αρχής

Ηχηρή παρέμβαση Ατζαμόγλου για το έργο της δημοτικής αρχής
Ο αντιδήμαρχος με δημόσια τοποθέτηση του φροντίζει να μας θυμίσει τα μεγάλα έργα της δημοτικής αρχής που είναι σε εξέλιξη

Με δημόσια τοποθέτηση του ένα από τα βαριά χαρτιά του Δήμου Μυκόνου, ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου κάνει παρέμβαση και φροντίζει να μας θυμίσει το πλούσιο έργο της δημοτικής αρχής.

«Καλό και Ευλογημένο Μήνα.
Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε με μια αισιόδοξη και ηλιόλουστη ημέρα που δεν θύμιζε χειμώνα και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν δεν έχει σταματήσει καθόλου.
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες για την αναβάθμιση της ιστορικής περιοχής των ανεμόμυλων.
Ένα έργο πνοής που θα αναδείξει την σημαντικότητα του μνημείου τόσο για την Μύκονο και τους κατοίκους της όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες της.


Παράλληλα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης έχει ξεκινήσει την αντικατάσταση των παλιών υδρομέτρων με νέα έξυπνα ρολόγια μέτρησης.

Τα έξυπνα υδρόμετρα θα μετρούν και θα καταγράφουν την κατανάλωση νερού ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως, με μεγαλη ακρίβεια. Ακόμη θα δίνουν τη δυνατότητα από οθόνη που θα βρίσκεται σε γραφείο της ΔΕΥΑΜ, να εμφανίζονται τυχών ζημιές ώστε να περιορίζονται οι διαρροές του δικτύου.

Τα καλά νέα συνεχίζονται!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.