LIFESTYLE

Στη Μύκονο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας

Στη Μύκονο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας
Λάτρης της Μυκόνου ο γνωστός αθλητικός συντάκτης έκανε τις βουτιές του στις παραλίες του νησιού

Στις παραλίες της Μυκόνου συνοδεία από καλή παρέα έκανε τις βουτιές του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας που είναι λάτρης του νησιού και έρχεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ο γνωστός αθλητικός συντάκτης, που πρόσφατα παρουσίασε στο Λονδίνο το βιβλίο του για τον Κλαούντιο Ρανιέρι που έγινε  παγκόσμιο μπεστ σελερ, βρέθηκε στις  παραλίες της Μυκόνου  με ποδοσφαιρική παρέα και κυρίως  με ανθρώπους από την τοπική ομάδα του νησιού.

Είναι γνωστή εξάλλου η σχέση που συνδέει τον καταξιωμένο αθλητικό δημοσιογράφο της ΕΡΤ με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά αλλά και με την ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ  της οποίας είναι φίλαθλος.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Άρης Γάτας ακολουθεί την τοπική ομάδα όπως στο μπαράζ την ανόδου στη Νάξο που βρέθηκε και παρακολούθησε την αναμέτρηση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.