ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο μια παγκόσμια προσωπικότητα των αγώνων της F1

Στη Μύκονο μια παγκόσμια προσωπικότητα των αγώνων της F1
Ο γνωστός Δικηγόρος Κωνσταντίνος Καλλίας «εντόπισε» τον Φερνάντο Αλόνσο,ανέβασε μια φωτό και «τρελαίνει» τους φίλους της F1

Ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία της f1 βρίσκεται στη Μύκονο, όπως μαθαίνουμε από τα σοσιαλ του γνωστού δικηγόρου του νησιού Κωνσταντίνου Καλλία που «εντόπισε»σε κορυφαίο κατάστημα της Μυκόνου  τον Φερνάντο Αλόνσο, φωτογραφήθηκαν και έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο.

Ο Αλόνσο στα με παγκόσμιους τίτλους στην F1 με την ομάδα της Renault , στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2003-2006 και 2008-2009.

Από το 2010, μέχρι και και το 2014, αγωνιζόταν με την Φερράρι. Το 2015 υπέγραψε με την Mc Laren μεχρι το 2018.

Το 2020 ανακοίνωσε ότι μετά από δυο χρόνια αποχής θα επιστρέψει για την σεζόν 2021 με την Alpine F1 Team.

Ενώ πλέον η Aston Martin ανακοίνωσε επίσημα ότι υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον Fernando Alonso, με ισχύ από το 2023.

Δύο πρωταθλήματα, 32 νίκες, 33 pole positions, 97 βάθρα, 314 αγώνες. Ο Fernando Alonso έχει κάνει κι έχει δει τα πάντα στην F1, προκάλεσε όσο λίγοι, αλλά έγραψε τη δική του ιστορία στο σπορ.

Ο Fernando Alonso Diaz γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1981, στο Οβιέδο της Ισπανίας. Η περιοχή της Αστούριας ήταν πάντα στην καρδιά του, πάντα τον ακολουθούσε, κι εκείνος πάντα την τιμούσε.

Λένε πως σε εκείνη τη γωνιά της ιβηρικής χώρας, οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα οξύθυμοι, «βράζει» το αίμα τους. Αν κρίνει κανείς από τον «El Nano», έχουν δίκιο.

Μια μεγάλη μορφή της F1 που προτίμησε να κάνει τις διακοπές του στην Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.