ΤΟΠΙΚΑ

Λάμπης Λιβιεράτος – Γιολάντα Διαμαντή: Ερωτικός Δεκαπενταύγουστος στη Μύκονο

Λάμπης Λιβιεράτος – Γιολάντα Διαμαντή: Ερωτικός Δεκαπενταύγουστος στη Μύκονο

Ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος και η παρουσιάστρια Γιολάντα Διαμαντή είχαν φύγει από την Αθήνα μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και επέλεξαν να επισκεφτούν για μία ακόμη φορά το «νησί των ανέμων».

O Λάμπης Λιβιεράτος και η Γιολάντα Διαμαντή αγκαλιασμένοι στη βεράντα του ξενοδοχείου στη Μύκονο

Το περιοδικό «Ciao» εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι και είχε όλο το ρεπορτάζ.

Το δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το όνομα του παραδείσου ‘Santa Marina’! Το πολυτελές ξενοδοχείο τους υποδέχθηκε για άλλη μία φορά τον Αύγουστο, δίνοντας καλοκαιρινή στέγη στο πάθος τους, μαζί με μία χρυσή ευκαιρία για ξεκούραση και ηρεμία, που φαίνεται πως την είχαν ανάγκη τόσο ο Λάμπης όσο και η Γιολάντα.

Στη μεγάλη βεράντα με την υπέροχη θέα, περνούσαν ξαπλωμένοι δίπλα – δίπλα ώρες ατελείωτες στον ήλιο αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Φυσικά, κάποιες μπυρίτσες, χυμοί, και φυσικά η πισίνα του ξενοδοχείου είχαν αναλάβει να κατεβάζουν τις θερμοκρασίες στα σώματά τους και πάλι στο φυσιολογικό, μετά τις αγκαλιές και τα χάδια.

Το ζευγάρι απόλαυσε τη θέα της βεράντας

Ώρες ξεγνοιασιάς και απόλαυσης για τους δύο τους που αφημένοι κάπου στο φημισμένο νησί, χαίρονταν τη συντροφιά ο ένας του άλλου.

Κανείς, όμως, δεν μπόρεσε να δει το ζευγάρι σε κάποια από τις ατέλειωτες παραλίες της Μυκόνου. Ίσως οι ώρες που βρίσκονταν μαζί να ήταν τόσο πολύτιμες που δεν είχαν καμία διάθεση να τις μοιραστούν με τους πολλούς.

Ίσως πάλι, ο φόβος των φωτογράφων να έβαζε φραγμό στην επιθυμία τους να απολαύσουν ελεύθερα τον πειρασμό της θάλασσας.

Το ζευγάρι αποχώρησε μόλις διαπίστωσε ότι η παρουσία του έγινε αντιληπτή από τον φωτογράφο του «Ciao»

Προφυλαγμένοι στο χώρο του ξενοδοχείου είχαν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν μακριά από τη δημοσιότητα, όχι όμως και από τον φακό του Ciao, που τους ανακάλυψε ακόμη και εκεί…».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.