ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο με εντυπωσιακό outfit η Μαρίνα Πατούλη

Στη Μύκονο με εντυπωσιακό outfit η Μαρίνα Πατούλη

Τη φασαρία της Αθήνας άφησε για λίγο η Μαρίνα Πατούλη και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Η σύζυγος του νέου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, μετά την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα του συζύγου της, τις υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα, αλλά και το ταξιδάκι με τον σύζυγο και τους φίλους της στο Μονακό, ετοίμασε βαλίτσες για το νησί των ανέμων.

Χαλαρή και χαμογελαστή η Μαρίνα Πατούλη ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από την καλοκαιρινή απόδραση στη Μύκονο, δείχνοντας πως απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ενώ, με grande εμφάνιση έκανε τις βόλτες της στα Ματογιάννια.

«Περπατώντας στα Ματογιάννια διαπιστώνεις ότι ο Τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της Χώρας!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο instagram και ανέβασε φωτογραφίες.

Οι βόλτες με εντυπωσιακό outfit στα Ματογιάννια!

tlife.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.