ΤΟΠΙΚΑ

Στα μικρά και καθημερινά έργα γίνεται η διαφορά

Στα μικρά και καθημερινά έργα γίνεται η διαφορά
Έργα που αφορούν ζητήματα τοιχοποιίας αλλά και απορροής υδάτων, στα σημεία που είναι απαραίτητα όπως τονίζει και ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς σε σχετική του ανάρτηση και αφορούν ορισμένα από τα λεγόμενα μικρότερα έργα στο νησί, η δημοτική αρχή είναι κοντά στις μέρες και τις ώρες αιχμής της τουριστικής περιόδου και τα υλοποιεί.
Ταυτόχρονα με την ασφαλτόστρωση  των δρόμων από τον Δήμο Μυκόνου τα  μικρά τεχνικά έργα τοίχοποιίας και απορροής υδάτων είναι σημαντικά για την καθημερινότητα των πολιτών.
Ο δήμαρχος είναι δίπλα σε όλες τις διαδικασίες που διεξάγονται σε καθημερινή βάση και έχει εικόνα για την εξέλιξη και την πρόοδο των εργασιών όπως συχνά πυκνά ενημερώνει τους κατοίκους της Μυκόνου.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.