ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο κάνει τις διακοπές του ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Τάσος Μπακασέτας

Στη Μύκονο κάνει τις διακοπές του ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Τάσος Μπακασέτας
Βρίσκεται από το Σάββατο και απολαμβάνει τις διακοπές του σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χώρα

 

Την Μύκονο διάλεξε για ακόμη μια χρονιά να κάνει τις διακοπές του ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου βρίσκεται στο νησί από το Σάββατο και έχει καταλύσει με την σύζυγο του σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Μία από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα του διανύει ο Τάσος Μπακασέτας, που μπορεί να αποδειχτεί και καθοριστική εάν συνοδευτεί με μία μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών τον συνδέουν με την Φιορεντίνα, η οποία φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί στη Serie A και σίγουρα είναι ένα πρωτάθλημα που του ταιριάζει.

Τόσο αγωνιστικά, όσο και στην ιδιοσυγκρασία του. Και βέβαια, το μομέντουμ είναι ιδανικό, ώστε να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τους τελευταίους μήνες, που συνοδεύτηκαν από επιτυχίες.

Η τουρκική Fanatik κάνει λόγο για πρόταση των «βιόλα» ύψους 6 εκ. ευρώ, με τους Τούρκους να ζητούν 10 εκ. ευρώ και δεν αποκλείεται η «χρυσή τομή» να βρεθεί στα 8 εκ

Η τέλεια σεζόν μπορεί να… σφραγίσει το διαβατήριό του

Τόσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Τραμπζονσπόρ, όσο και oι συνεχόμενες επιτυχίες της εθνικής ομάδας στο Nations League, έχουν ανεβάσει πολύ τις μετοχές του. O 28χρονος μεσοεπιθετικός βοήθησε την ομάδα της Τραπεζούντας να ανέβει στην κορυφή της Τουρκίας μετά από 38 ολόκληρα χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε 43 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, σκόραρε 9 φορές και μοίρασε 8 ασίστ. Παράλληλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες για τους οπαδούς της, που μέχρι και συρτάκι… χόρεψαν για χάρη του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.